martes, 12 de mayo de 2015

EL GOVERN DE JORDI JUAN HA PUJAT L'IMPOST DE CIRCULACIÓ VORA UN 25%

Que callaet s’ho tenia Jordi Juan. L’impost de circulació ens l’ha pujat vora un 25% per a la majoria de cotxes.

Els vespinets s’han salvat, però els cotxes de cilindrada normal han patit una clavada de vora el 25%.

En 2012 el govern de Jordi Juan va pujar eixe impost i ja no l’ha tocat. Ha predicat que ha tingut superàvit, però no ha baixat ni un euro dels impostos dels veïns.

Va pujar els impostos i així s’han quedat, ben alts, molt alts.

Els vehicles clàssics no s’han salvat. Amb Jordi Juan han de pagar impost. Abans estava bonificat, però ara han de passar per caixa.

Un vehicle clàssic té un valor intrínsec, ens evoca temps passats i són una gran atracció en molts events del poble. Però als nacionalistes això els importa poc. Han de passar per caixa i res més importa. Els ha llevat la bonificació sense cap explicació.

4 comentarios:

  1. Tenim impostos desorbitats i per això hi ha superavit.
    La gestió de Jordi s'ha centrat en asfixiar als veins pa pagar prompte als bancs.

    ResponderEliminar
  2. Tot en Tavernes és paga car. IBI, Impost de circulació... Jordi es pensa que no ens donem compte que el superàvit és gracies a nosaltres?

    ResponderEliminar
  3. Tindrem que fer com Jordi Juan, comprarmos una casa en Valencia i tindre allí també el vehicle, així pagarem molt menys i estarem més tranquils, no Sr Juan??

    ResponderEliminar
  4. A Jordi li dona igual si a Tavernes puja l'IBI o si puja l'impost de circulació. Ell paga els impostos a Valencia i si no és aixi que mostre els impostos que ha pagat a Tavernes estos ultim 4 anys.

    ResponderEliminar