martes, 30 de octubre de 2012

L'ALCALDE POSA UN JUSTIFICANT DE LA SEUA NÒMINA A LA XARXA

Efectivament l'alcalde Juan ha posat en la xarxa un justificant de la seua nòmina de setembre. Res nou que no haja fet ningú abans. Sempre s'ha sabut el que cobren els polítics de Tavernes.
Sols que ací podem trobar un intent de voler donar la impressió de ser un alcalde "que cobra poquet". Té un sou brut de més de 3.100 euros al mes, després de IRPF i històries en cobra al mes vora 2.150 euros al mes. I li sembla poc?
Ací falta informació, com per exemple, quantes pagues mensuals té? Perque en té més de 12. També falta per vore que li torna Hisenda. S'atrevirà a fer pública la devolució d'Hisenda? Si té eixe IRPF es perque es jove i no te càrregues familiars.
Resulta insultant que un alcalde "jove" es pose com exemple i mes encara davant de la resta de joves en un temps on l'atur pels joves supera el 50%.
Sembla més un gest de soberbia que no una transparència. Falten mes coses, com ara que de la Manomunitat de la Valldigna cobra cada mes 600 euros. I dirà l'alcalde "en cobre 450, perque 600 son bruts". La bona qüestió es que l'alcalde li costa als veïns els quasi 3.200 euros bruts i la seguretat social a part.
Perque no diu que ha cobrat durant tot l'any per ser polític? A que no ho farà. En brut i en net, com vullga. Interessa més fraccionar per a manipular i no dir la veritat.
Amb l'arribada del Tripartit el salari de l'alcalde va baixar ben poc. En campanya es va prometre baixar-lo entre un 20 i un 30%, pero al final se l'han baixat poc mes del 5%.
Una vegada més trobem en l'alcade un gest de soberbia, que resulta insultant per a les mes de 2.000 persones aturades a Tavernes, moltes joves com ell mateix. Li recordem al senyor Juan que no és exemple de res, autoproclamar-se exemplar és una falta de respecte.
Si ens posem a mirar, perque no fa com Gandia, on l'alcalde s'ha llevat el jornal?
L'alcade cobrara el que siga, però encara ens costa car. A Tavernes no ve ni una ajuda, ni un gallet amb el Tripartit, així que cobra de la caixa però no ajuda a que la caixa tinga més ingresos...conclusió, ix car.

12 comentarios:

  1. L'alcalde de Tavernes no es car, es carisim.
    Jordi cobra un sou brut de 3.138,42 € de l'ajuntament + 600 € de la Mancomunitat suma un total de 3.738,42 € bruts al mes para Tavernes que te una població de 18.000 habitants.

    Si comparem els 3.738,42 € del sou de Jordi Juan amb els 2.327 € de David Gonzalez (alcalde del BLOC d'Oliva que te 28.000 habitants) o amb els 3.670 € que cobra de Jordi Sebastià (alcalde del Bloc de Burjasot que te 38.000 habitants) podem vore que tenim un Alcalde carisim, un dels pobles amb l'alcalde mes car.

    ELS NUMEROS CLARS: Alcalde Tavernes 3.738,42€, Alcalde Oliva 2.327€, Alcalde Burjassot 3.670€. El que mes cobra i el que menos població te es Tavernes.
    Si dividim el sou entre els habitants que Jordi costa 0,20€ habitant/mes, l'alcalde d'Oliva costa 0,08€ habitant/mes i el de Burjassot 0,10€ habitant/mes.

    ResponderEliminar
  2. El nostre alcalde es posa el sou per treballar per el nostre poble ,o per que no te faena en valencia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pense que este poble no te alcalde. El bloc es el que te alcalde.

      Eliminar
  3. Més que evaluar el que cobra i a lo que eixim per cap, crec deguem evaluar la seua faena i si es guanya o no el sou, jo personalment crec que si.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sr. Estruch, ara m'ha confirmat vosté el que jo anava olorant-me. En les pròximes eleccions si vosté fa un partit, haurem de triar entre el PP o un Tripartito (o quatripartito si vosté ix com a regidor). No hi haura mes opcions.
      Personalment crec que l'alcade no ha d'estar en l'ajuntament i prou, des de que tenim el Tripartito a Tavernes no ens arriba ni un duro, ni s'han fet politiques d'ocupacio, ni hi ha nous projectes que no hagen estat programats pel PP...i no em diga vosté que no hi ha diners que la contribució li reportara al govern de Jordi molts millions d'euros que abans no es tenien. Mire vosté mateix, no es fa la casa de les indalecies i l'alcalde no ha tornat els diners.
      Per a mi, de moment no hi ha color amb tot el que va aconseguir Manolo Vidal i el que porta aconseguit Jordi Juan.

      Eliminar
    2. El señor Estruch va preparando el camino para un acuerdo con el Bloc en una futura legislatura. Apoya en sus escritos a Jordi Juan, publica articulos de opinión en la Cotorra ¿que vendrá ahora?
      Lo ha probado todo, Gival, Units per Tavernes, UPyD, no se sabe cuantas cosas mas y ahora se prepara el camino para acuerdos con el Bloc.
      ¿Se puede caer mas bajo? ¿No hay nadie que estime al señor Estruch que le diga que no haga mas el ridículo? Que alguien le haga ese favor.

      Eliminar
    3. Sabeu més que jo, que no se siquiera em presentaré en les properes eleccions...

      En quant a lo que he probat on no , GIVAL i Units seguixen en marxa ... Acàs eixa es la por que teniu, que li lleve vots als vostres "amiguitos del alma" ?

      I deixeume que faça el ridicul, es , en tot cas, problema meu: Ja sabrem darrere eixes eleccions loclas, qui a fet el ridicul.

      Diuen que mentres el carro fa ruido es perquè roda, i esta preocupació vostra em diu que vaig pel bon camí, si no vos preocupara no perdrieu temsp en atacarme ... o no ?

      Eliminar
  4. No sé si es car o barat aixo ho dira el poble en les proximes eleccions. Ara si que se que es la primera volta que veig una nomina d'un alcalde de Tavernes publicada per internet i a la vista de tots.
    Això de que digueu de res que ningu haja fet abans... Que voleu que vos diga? Mai cap alcalde havia posat la seua nòmina a la vista de tots ni l'havia fet publica.
    I jo no se si es car o barat. Ara si que se, que prop de mi, dins en l'Ajuntament, treballa molta gent amb titulacio academica menor que l'alcalde i cobra molt mes.
    Per cert, podrieu fer la comparació de l'alcalde de ara amb l'alcalde de l'anterior legislatura i tambe amb el secretari, interventor, tresorer, arquitectes per exemple. Si la maxima responsabilitat es del alcalde, també s'ha de vore en les retribucions. I no crec siga aixina.
    Salut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Voldria fer-li algunes aclaracions al seu comentari. En primer lloc, el document mostrat per l'alcalde no és la nòmina, és un justificant de pagament.
      No és la primera vegada que es dóna a conéixer el salari dels polítics, com també s'ha mostrat el patrimoni que tenen i li recorde que la regidora amb més patrimoni a Tavernes no és del PP, és del PSOE.
      En este cas concret el que es busca és mostrat que l'alcalde Juan cobre "sols" més de 2.000 euros al mes.
      Altres anys s'atacava a l'anterior govern per cobrar 48.000 euros bruts anuals. Ara L'alcalde cobra un 5% menys que en l'anterior legislatura, però si parlem en brut ve a cobrar molt paregut Juan que Vidal.
      Si que trobe interessant el que es diu en la notícia de que es mire la retribució de l'alcalde en l'any complet. No oblidem que té més de 12 pagues, més el salari de la Mancomunitat i també la devolució de l'IRPF que també són ingressos.
      Crec que ens trobem que l'actual alcalde i l'anterior cobren igual, o inclòs encara cobrarà més l'actual pel tema de la Mancomunitat.
      El que sí que no es pot comprar és la quantitat d'ajudes que entraven a Tavernes per la gestió de Vidal i la que ara entra amb Juan. Amb Vidal Tavernes rebia molt més. Ara tenim impostos més cars i menys subvencions.
      Jo ho tinc clar, es guanyava més el jornal Manolo Vidal que Jordi Juan.
      De fet el primer no tenia temps ni de respirar i Juan tots els dies és sagrat anar a correr a una hora que perfectament podria estar al despatx atenent a la gent.

      Eliminar
    2. Sí que saps si és car o barat, perque si no diries que és baratíssim. Lo de que faja pública la nòmina no és cap novetat, ja es feia i a més a més amb el patrimoni de cadascú. D'altra part, tot el poble sap del primer dia que manen els polítics el que cobren, la dedicació que tenen, les competències que tenen i els canvis que fan...
      S'ha de contar sempre el sou en brut, tot sencer ho paguem a la persona, independentment de si va a la butxaca, a hisenda (impostos dels quals després reverteix a la societat) i seguretat social. Ademés els polítics deurien ser els que més alts impostos pagaren (només d'ells es trau tot el seu jornal), però passa a l'inrevés, hi ha diputats que no declaren 1/3 del IRPF i amb 2 legislatures ja cobren pensió (tot legal, però ètic?).
      Si és car o barat és molt fàcil de saber, com en qualsevol empresa, vore les aptituds i actituds (no dic titulacions ni experiència) del treballador i els objectius aconseguits. Potser molt bon matemàtic, però si per a una feina calen 3 € o 3 treballadors i ell en posa 2 ó 4, sabrà de comptes però serà un nefast gestor.
      D'acord que es deuria tenir un mínim de formació, però de lleis, gestió d'empreses i de recursos humans, dur ajuntaments no s'estudia a cap facultat. I falta el principal coneiximent, lleialtat a l'empresa, cosa que molts polítics confundeixen amb el partit.

      Eliminar
  5. Ja era hora que algun alcalde li posarà música i solfa als seus ingressos com alcalde. Això mai havia passat. Per a passar a la historia com l'alcalde més transparent.
    I no comprenc perquè si la maxima responsabilitat en el poble és l'alcalde, com hi ha funcionaris que cobren més, Ara quan s'esta demanant que cap diputat o conseller cobre més que el nostre president de la Generalitat, s'hauria de demanar igual en els ajuntaments. Seria més just i lògic: mes responsabilitat, mes retribucions.

    ResponderEliminar
  6. Al del Molt ben fet.

    Mira si és transparent que abans a l'Ajuntament ni se'l veia. Ara que ja es precisa la dedicació exclusiva apareix més(que ha canviat? L'equip de treball que es repartia la seua feina, ja no la feia?).
    Però si voleu vore'l ni transparent ni difuminat haveu d'anar al facebook, allí si que ix a tot color.
    Perqué ha de cobrar més que els alts càrrecs de l'Ajuntament? Quina preparació en administracions o empreses té el sr. Jordi? I quina experiència? Hi ha gent que per moltes carreres que tinguen no valen per a la política, no particularitze en Jordi, però mireu a Camps donant classes a una Facultat. És més bò per això?
    El sr. Jordi es guanya el jornal? I el sr. Borràs? I la sta. Karina? A com els ix l'hora real de feina, llevant les aparicions públiques per a la foto?
    I si algun funcionari cobra massa, que li baixen el sou, hi han que se'l guanyen i qui no, com molts polítics.
    Ara com dius, s'hauria de demanar regulació de sous segons l'status entre pareguts, amb la diferència que ací barrejes polítics amb funcionaris i en València ho fan polítics amb polítics. Els funcionaris almenys han passat una oposició, els polítics, cap.

    ResponderEliminar