lunes, 1 de octubre de 2012

EL BLOC PREPARA LA SEUA PARTICULAR "DIADA" A TAVERNES

S'acosta el 9 d'octubre, dia dels valencians, i observem amb preocupació que front a les manifestacions independentistes que ens arriben des de Catalunya (tot per desviar la mala gestió económica del govern català) a Tavernes, enlloc de distanciar-se de l'independentisme es guarda silenci i es fan actes que són un gest pronacionalisme.
És el cas de la programació que s'ha donat a conéixer per celebrar el 9 d'octubre. Tenim de moment un concert a la Casa de la Cultura on el cantant estrela és Pau Alabajos. No criticarem cap expressió artística, però si que volem donar alguna informació perque la gent puga fer-se la idea del transfons d'este acte.
Pau Alabajos, més allà que cantant, també és membre designat per Compromís al Consell Municipal de Cultura de Torrent. És a dir, que cantarà bé o molt bé, però és clarament de la corda del Bloc.
Vos repoduïm el cartell perque tingueu tota la informació.
Suposem que també es farà un acte institucional i ens sembla perfecte, però també cal dir que el Tripartit es nega a fer cap acte institucional el Dia de la Hispanitat. Per que a uns si i a altres no? No som valencians i espanyols?
Es poden fer molts actes sense que tinguen un fons nacionalista (o amb tints independentistes). Per exemple, a Simat es farà una carrera de la dona amb esmorzar. També es cantarà en valencià, hi haurà actes culturals i una fira del llibre, tot un exemple de com celebrar els dies dels valencians sense agranar cap al nacionalisme.
També posem la programació de Simat perque compareu i la conegueu.

16 comentarios:

  1. Molta culpa d´estes coses les tenim tots els del poble, per no protestar clarament. Estos del tripartit fan el que volen i ningú diu res. Per a este tipus de coses si que hi han ganes i diners, per a coses per a tractar de ajudar a crear ocupació al poble argumenten que no es competencia municipal. Recolçar el independentisme es competencia municipal?
    La hipocresia i el fanatisme es la bandera del Bloc, que tenim la desgracia que governa a Tavernes. Faix referència sols al Bloc perque els altres regidors del govern municipal no pinten res. Callen i cobren, per cert ara Victor Borràs en una dedicació parcial del 95 %. Que poca vergonya, el 95 % perque, perque no vol dir que es total? COM ESTAN BURLAN-SE DE TOTS ELS DEL POBLE. I NOSALTRES CALLATS.
    Encara tenim poc.

    ResponderEliminar
  2. Segurament preferieu que hageueren llogat a Bertin Osborne.

    ResponderEliminar
  3. La Diada l'organitza la regidoria de joventut, dirigida per Llacer del BLOC, en compte de fer-ho la regidoria de cultura dirigida per Pilar del PSPV.
    Segur que els socislistas s'han negat a finançar un concert Bloquero.
    Quina risa em dóna pensar que és un acte per als jóvens. Segur que al concert van totes les velles glòries del BLOC i que la mitjana d'edat dels assistents està mes prop dels 50 que dels 20.
    El tripartit, desppres de tancar el Punt de Trobada Jove i no haver fet res per la joventut a Tavernes, gasten els diners en un concert que només els agrada als del BLOC i finança artistes que difonen les seues idees.
    Quina política mes cínica i sectària fan estos del tripartit.
    A més fan el concert en un lloc tancat, per a uns pocs i pagant entrada en compte de fer les activitats en el carrer i per a tota la població com fan a Simat.
    Diada amb els diners de tods i per a uns pocs que paguen l'entrada.
    No hi ha diners per a les Festes locals peró si per Diades del BLOC. Diners tenen per al que volen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha qui te molts milions per a rescatar bancs i ho paguen amb les baixades de sou dels funcionaris i amb les d'impostos que ens han fet als demes, quan ningú deu res. Al concert cal pagar 3'5 euros pel concert.

      I segur, segur que la mitjana d'edat del concert no passa de 35 anys. Si vols identificat i el pague l'entrada perque ho comproves.

      Eliminar
    2. Ole, ole i ole!!
      Els del tripartit no fan res en tot l'any per als jovens de Tavernes i ara gasten els diners previstos per a als jovens en el Pressupost Municipal en un concert per als seus "jovenots" de 35.
      Diuen que no tenen diners i el que no tenen es vergonya.

      Eliminar
  4. Ai, que resulta que hi ha altres actes culturals per a commemorar el 9 d'Octubre. Una exposició, una dansada, un espectacle infantil i un concert de la banda simfònica. Ai, que s'assembla fins i tot a la programació de Simat. Ai, que ací teniu el cartell (http://www.tavernes.es/images/stories/2012/10_octubre/WEB_CARTELL_9_DOCTUBRE_A4.jpg). Ai, que no sé si gosareu publicar-lo. Ai, que bonic seria informar-se.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai, que bonic seria ser neutral. Ai, que bonic seria pensar en deixar contents a tots. Ai, que bonic seria que es prestara la mateixa atenció al 12 d´octubre.
      Ai, aixó seria ser demócrates i contentar a tots. Ai, que resabiats esteu. Ai, a vore si feu una programació com cal per a celebrar el 12 d´octubre. Ai, pense que no ho fareu. Ai, no celebrareu el 12 d´octubre Dia de la Hispanitat. Ai, pero si que fareu festa i no anireu a treballar. Ai, ai, ai.

      Eliminar
  5. A Tavernes hi ha mes de 2.000 parats i molts estudiants que no tenen llibres perquè els seus pares no poden pagar-li'ls i mentres el tripartit gastant en Diades, Festiverns o Bous al carrer. Indignant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els pares no tenen diners, se'ls han gastat en llibres de text per què el PP ha llevat el bo-llibre, per tant els pares no tenen diners per culpa del PP. A vore si ara no censures.

      Eliminar
    2. Censura?. Per favor censura en la cotorra. Si dius algo critic amb el alcalde o regidors del BLOC no publiquen. He enviat moltissims i MAI publiquen. Y t'asegure que sense insultar ni faltar a ningu, pero amb viritats com a punys. I ja sabem qui son els q escriuen en la cotorra. El Bufe algun nom?. CENSURA i molt a la COTRRA

      Eliminar
  6. Es legal gastar els diners de la partida de joventut en este tipus de coses?
    Que algu li ho pregunte a la interventora.

    ResponderEliminar
  7. Desde luego no es el mejor acto uno tan marcadamente ideologizado para celebrar una fiesta de todos. Debería de haberse hecho algo más neutral.

    ResponderEliminar
  8. No hi ha 2.000 aturats, hi ha 2.115 aturats i els del tripartit gastant en Diades, Festiverns, Bous,.... en resum uns no poden menjar i altres gastant en festorra.

    ResponderEliminar
  9. Quantra hipocresia barata la vostra, tota la vida en l'ajuntament fent i desfent a la vostra real gana i ara critiqueu qualsevol cosa que no vos apanya nomes per criticar. Com sempre, sense arguments, sense criteri i sense rigor. Una demostració més de la vostra falta de valors i de que no teniu cap tipus d'ideologia. Encara vos pesa el malpedre i el rencor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens el valor de parlar d´ideología i de valors? Vosaltres els del bloc teníu una ideología marcada per el fanatisme i si parlem de valors a quins vols referir-te: als que han marcat l´obertura d´expedients al anterior cap de la policía local, o als que han presidit tota la historia del canvi d´encarregat de la neteja de FCC, o els que influiren en la decisió de contractar a Xavi Castillo per a burlar-se de molta gent del poble, o dels que han inspirat la persecusió als colombaires, o els que han marcat el tractament que li dona l´actual gover del tripartit presidit per el señor Juan a Càritas, la llista es faría inacabable.

      Eliminar
  10. Portarem a Julio Inglesias i aixina seguiu fent rics als de sempre. El 9 d'octubre és molt normal dur un cantant que cante en la llengua que vosaltres voldrieu vore morta. Ah! per cert, la programació de Simat d'exemple? Mare meua, clar com mana el PP. Als simaters no ens pareix gens bona. I han deixat actes per al dia de la Raza. Per ofrenar glòries la país opresor.

    ResponderEliminar