lunes, 22 de octubre de 2012

BLOC I PSOE CRITEQUEN LES RETALLADES A VALÈNCIA I ESPANYA PERÒ A TAVERNES FAN PITJOR

Com es pot ser tan bipolar? Trobem a un Tripartit criticant retallades a la comunitat i a l'estat, però en casa, al poble, en fan de pitjors.
La premsa ho comentava este cap de setmana. Els Festers de la Divina Aurora s'han quedat sols amb una ajuda de 1.000 euros, els Balls Populars han baixat de 18.000 euros d'ajuda a 9.000 amb el Tripartit, les falles de 20.000 a 16.000 euros, cinc clubs esportius s'han quedat sense ajuda i a altres els donen misèria i companyia.
Tan és així que els festers de la Divina Aurora hanhagut de pujar les quotes, suprimir la dansà, reduir el castell de focs d'artifici i enlloc de llogar a la Banda agafar a una agrupació de tambors d'una confraria.
El Balls Populars s'han vist molt perjudicats. No els ajudaren per a la dansà popular i hagueren de posar ells el refrigeri pels grups que venien de fora, han suspés eixides per falta d'ajudes i el festival de balls de feste hagueren d'actuar ells a soles perque l'ajuntament no els ajudava a portar cap grup. Per cert, els balls han canviat de president. Juanjo Espí, després de cinc anys com a president i molt d'esforç per recuperar el folklore de la ciutat, ha deixat el càrrec. La presidenta serà Susana Gómez, a qui li desitgem molta sort. Eixe canvi haurà tingut alguna cosa que vore amb la retirada d'ajudes de l'ajuntament?.
Les falles, encara que poc, també han patit les retallades.
Cinc clubs del poble s'han quedat sense subvenció.
De moment ningú parla perque hi ha una gran por de cara al Tripartit. Qui parla o critica la paga!
Són retallades que han patit les nostres associacions, però si que s'ha gastat en Festivern, jornades pronacionalistes, o gabinets de premsa i protocol. Curiosament les retallades a clubs i associacions coincideixen en els diners que costa el gabinet de premsa que ha posat en marxa el Tripartit per a manipular millor amb els diners de tots.
I vos recordem que eixes retallades no tenen massa sentit perque amb el que ha pujat la contribució municipal es pot assumir això i molt mes. S'ha preferit llevar a les associacions abans que no renunciar a tindre el gabinet de premsa al servici del Tripartit, perque de l'oposició no ha tret ni una noticia.

5 comentarios:

  1. Han retallat i Jordi s'ha posat la dedicació completa...com afirmava Monleón: A guanyar diners, on estan, on estan?.

    ResponderEliminar
  2. Has olvidat que tambe han gastat en Bous al Carrer, en fer i desfer en la Plaça del Metge Grau on te interesos uns familiars del regidor del BLOC responsable de les obres (perdoneu pero no recorde el seu nom) o en portar a cantar a un del BLOC i als seus amics al concert de la seua Diada que estava mig buit.
    Diners tenen per a ells i per al que volen peró als del poble retallades i pujada dímpostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parla en propietat es diu" la plaça del ENCARNITO"

      Eliminar
    2. En este tema, el Bloc s'ha "columpiat", mai millor dit. No dic "el tripartit" perque este tema és de competència nacionalista (encara que ara ja no sabem que són si nacionalistes, regionalistes o federalistes, conforme vajen pensant l'estratègia política).
      De totes maneres, i tornant al tema, el modus oprerandi en contractacions i decissió de càrrecs és extensible al tripartit i no canvia massa del anterior vist amb el PP. Almenys, abans es feia de dia i a la vista de tots, ara ho neguen i ho amaguen de legalitat, encara que la llei està feta per als qui manen.
      No es massa democràtica la imatge que estan donant i els falta molta formació en gestió de recursos humans, massa mestres i pocs empresaris per a dur tan gran organització.

      Eliminar
  3. els pobres empresaris que tardaen un any o mes en cobrar tots al carrer y damunt sense cobrar
    hara tot als seus familiars y cobrant pronte,el refran es verdader(quien mas puso mas perdio).

    ResponderEliminar