lunes, 8 de octubre de 2012

ABOCAMENTS IL·LEGALS I NETEJA FATAL

No fa falta anar massa lluny per a vore un abocament il·legal en Tavernes. Si feu una passejada pel polígon el Pla trobareu un abocament arrimat a riu, en la foto el podeu vore. Un poc més a dins, més pròxim encara del riu, hi ha altre abiocament més gran que porta ahí dies i dies sense que ningú faça res per evitar-ho.
Per sort feia anys que s'havia acabat amb els abocament il·legals al terme, però des de que el Tripartit ha retallat la neteja tenim el poble més brut que mai i altra vegada la proliferació d'abocament.
Clar està que hi ha gent molt desconsiderada, però clar està també que els reponsables de netejar-ho no ho han fet. pareix que els nostres polítics, o els responsables de la neteja no vagen pel poble. L'abocament està molt fàcil de vore i és un autèntic perill, més encara per estar en una zona industrial.
De poble, i com està de brut, ja parlarem altre dia, ara per favor, que a qui li pique que li rasque i netege eixos abocaments entre el polígon i el riu.

2 comentarios:

  1. Como vecina de Tavernes tengo que decir que nuestra población está tremendamente sucia. No creo que la gente ensucie más, sí que se limpia menos. Pido una mayor concienciación social. También que se mejore el servicio de limpieza.
    Tengo entendido que el gobierno de Tavernes ha reducido el gasto de limpieza en un 20% y se nota, lo que no se ha notado es en el recibo de la basura que no ha bajado.¿Es normal?.

    ResponderEliminar
  2. Tenim un nou avocador en la porta lateral del cementeri.
    Nian tones i tones de restes de obra,trozos de atauts,en concret una gorrina.
    ESTAN HUMILLANT I BURLANSE DELS NOSTRES DIFUNS A LA CARA I NOSALTRES PERMITINTO.DIMISIO PERFAVOR ,NO MES HUMILLASIONS

    ResponderEliminar