martes, 4 de octubre de 2011

VISITA A LA COVA DEL BOLOMOR

Si vos interessa vore la Cova del Bolomor heu fet tard! haureu d'esperar a l'any que ve. Ens hem enterat que s'ha fet una jornada de portes obertes per conéixer la Cova del Bolomor. Va ser el passat cap de setmana. Ens hem enterat ara i perque els mitjans oficials del govern de Tavernes han publicat l'article.
Té castanyes, es fa una jornada de portes obertes i no s'entera ningú, van quatre relacionats amb el govern i es fan una foto i la resta ens quedem amb les ganes.
Vallers i valleres, apunteu en l'agenda de setembre de 2012 preguntar per la pròxima visita al Bolomor.
Que costava notificar eixa eixida? tenien por que anara la gent i els xafara la foto dels polítics? tenien por que algú del PP anara? no té sentit callar una jornada de portes obertes.
Damunt els publiquen una foto de dos regidors (PSOE i Bloc) molt acaramelats lluint que han vist el Bolomor.
La resta també volem anar al Bolomor i no patiu que no ens posarem davant d'eixa foto que és més propia d'un viatge de novios que d'una visita a una cova.
Bolomor per a tots!!!!Organitzeu una altra visita on puguem anar tots i no sols uns privilegiats!!!

10 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando4 de octubre de 2011, 11:53

    Yo también hubiera deseado visitarla, hace años que lo deseo y nunca he tenido la oportunidad, ¿ tendré que hacerme amigo de alguien para verla ? Me parece que por el camino político por el que voy, va para largo...

    ResponderEliminar
  2. jo de viatge de novios tame vull anar al bolomor.

    ResponderEliminar
  3. És cert que cada any hi ha una visita programada?

    ResponderEliminar
  4. què ha passat amb la web surferstavernes...? ja no està disponible?! la vida més curta d'un blog!

    ResponderEliminar
  5. Ara tothom vol anar a la Cova del Bolomor.

    Pense que fer una jornada de Portes obertes a la cova el Bolomor no és massa encertat atès que no hi ha ni espai ni condicions a la cova per fer visites massives (ni tansols nombroses).

    No vaig a tocar el tema dels polítics perquè a ells sobretot els interessen les fotos i això és un altre tema.

    Jo conec la cova perquè vaig anar moltes vegades de jove quan encara no es coneixia el seu valor arqueològic i se de les malifetes que es feien allí.

    La Cova del Bolomor és encara un lloc d'investigació i de treball per als especialistes i la difussió de les troballes i descobriments s'hauria de fer però no a la cova.

    Potser seria hora de projectar un musseu arqueològic o un centre d'interprtació que incloguera Bolomor i programar activitats formatives envers la cova. Però no veig adequat programar visites massives a la cova.

    Fer una crida a vallers i valleres per a visitar la Cova del Bolomor és, simplement, una irresponsabilitat. Cal que tothom (govern municipal, oposició, Cotorra i Ventilador) prenguen nota.

    ResponderEliminar
  6. No sigau ipòcrites perfavor, estes visites es fan tots els anys, jo vaig anar l'any passat i no perquè es publicitara per l'ajuntament (que no s'ha fet mai), perquè vaig conèixer a un dels arqueòlegs i em va convidar.
    Per cert, l'any passt hi havia mig elenc de l'anterior govern municipal del PP. Que, recalque, no avisaren a ningú, ni a l'opocició, ni als més importants segons crec jo, a la ciutadania.

    ResponderEliminar
  7. Anem a pams i no manipuleu.
    Fa cinc o sis anys que es fa un dia de portes obertes. Sí, sí, quan manava el PP també. ¿Que no avisaven els del PP tampoc? Normal. No té cap obligació l'Ajuntament, perquè les excavacions son cosa de la Diputació. Igual que enguany.
    ¿Perquè ha anat el govern? Perquè ha sigut convidat com els altres anys l'equip investigador ha convidat el consistori. TOTS ELS ANYS. Ara es decisió de cadascu anar o no anar.
    I altres anys també pujaren Pepe Talens, Luisa Mifsud... ¿Avisaren ells al poble? NO. No tenien cap obligació. No es un acte, una cosa de l'Ajuntament.
    I com s'entera la gent? Perquè es comenta d'uns a altres. Hi ha tres persones que excaven allí i son de TAvernes. I ho comenten i es passa d'uns a altres. I quan un s'asssabenta i té interes esta al tanto i per setembre pregunta quan es el dia de portes obertes. Senzill.

    A vore si quan mai s'haveu preocupat de Bolomor, quan mai Manolo Vidal s'ha reunit amb els científics per a res, ni tan sols per a demanar-los un escrit al llibre de festes, perquè ha pujat el govern això és l'esdeveniment del món mundial.

    ResponderEliminar
  8. Anem a pams. Fa cinc o sis anys que es fa un dia de portes obertes. Sí, sí, quan manava el PP també. ¿Que no avisaven els del PP tampoc? Normal. No té cap obligació l'Ajuntament, perquè les excavacions son cosa de la Diputació. Igual que enguany.
    ¿Perquè ha anat el govern? Perquè ha sigut convidat com els altres anys l'equip investigador ha convidat el consistori. TOTS ELS ANYS. Ara es decisió de cadascu anar o no anar.
    I altres anys també pujaren Pepe Talens, Luisa Mifsud... ¿Avisaren ells al poble? NO. No tenien cap obligació. No es un acte ni cosa de l'Ajuntament.
    I com s'entera la gent? Perquè es comenta d'uns a altres. Hi ha tres persones que excaven o han excavat allí que són de Tavernes. I pugen tots els anys, i ho comenten, i es passa d'uns a altres. I quan un s'asssabenta i té interés està al tanto i per setembre pregunta quan és el dia de portes obertes. Senzill.

    A vore si quan mai s'haveu preocupat de Bolomor, quan mai Manolo Vidal s'ha reunit amb els científics per a res, ni tan sols per a demanar-los un escrit al llibre de festes, perquè ha pujat el govern això és l'esdeveniment del món mundial.

    ResponderEliminar
  9. Ara l'alcalde busca la colaboracio dels arqueolecs per a ensenyar la cova del bolomor?
    La colaboracio seran diners.
    Pero quants diners?
    Tranquils AIXO HO PAGA EL POBLE!!

    ResponderEliminar
  10. Segur que costa menys que el que haguera costat Arevalo:

    Bolomor + Xavi Castillo = Arevalo

    I cal tindre poc ulls en la cara per a dir: "només ensenyar la cova del Bolomor" i no vore que darrere pot hi haver tota una promoció turistica i de visites, com fa Simat amb el monestir.
    Però clar ¿que els hem d'explicar a la gent del PP, la que va deixar que posaren les torres d'alta tensió en el paratge?

    ResponderEliminar