miércoles, 7 de septiembre de 2011

AHI MARE QUE EL TRIPARTIT PODRIA ESTAR PARTIT

Tranquils, es una forma d'encapçalar la notícia, tenim tripartit per a rato...però sí que va vaguent-se allò que va afirmar el Ventilador de les primeres disputes internes del tripartit. Aumenten els rumors de que podria incorporar-se un regidor més a tindre mitja dedicació per tal de mantindre l'equilibri del tripartit.
Encara no s'ha dit oficialment, ni s'ha aprovat pel plenari, però va sentint-se per ahí que la regidora amb dedicació exclussiva del PSOE podria passar a tindre mitja dedicació per a que altra regidora socialista poguera tindre mitja dedicació. Ens esperarem a vore si al final s'aprova pel plenari i ja avançarem en eixe moment raons i demés.
Si al final es fa açò, estarem davant un clar cas d'improvisación política, d'entendre el govern com un canvi de cromos. En menys de dos mesos hauria canviat l'organigrama de govern de Tavernes i cap regidor passaria a tindre dedicació exclussiva a l'ajuntament. Serien 6 regidors de 9 cobrant dedicació i i tenint com a molt mitja dedicació.
Si allò que vaticinava el Ventilador es fa realitat sí que podem dir...ahí mare com està el pati pel Tripartit

23 comentarios:

  1. Ai mare com estara lalcaldesa. Ara te que tornar al colegi i anar al ajuntament?
    Que el nostre senyor li done bona cosa de salut.

    ResponderEliminar
  2. La veritat és que d'alguna manera honra a Carmen el fet de cedir mitja dedicació a altra companya. Diuen també (com la llengua no té òs) que ho ha fet pressionada pel partit. Al cap i a la fi, ella anava d'independent, no? Podia haver dit: xiqueta, mala sort, ahí et quedes sense res i jo amb dedicació exclussiva. Si és cert que s'ha hagut de cenyir al que li deia el partit, em sembla que estarà que traurà fum per les orelles. Pobres alumnes...
    Esta reorganització de les dedicacions em fa pensar que ahí el que volen tots és omplir-se la butxaca. Això sí, fent que el poble estalvie, clar. Estem apanyats.

    ResponderEliminar
  3. Ara ja no es Carmen ara es Carme.
    que ara som guays

    ResponderEliminar
  4. Tingau pacencia que encara en vorem de mes grosses.

    Ventilador hi ha algún "pajarraco" per ahí que vol llevar importancia a les teues noticies i maquillar altres. Però saps el que passa????? Que hi ha un dit que diu que "el temps posa a cadascú en el seu lloc"

    ResponderEliminar
  5. Ventilador per ara no n'has encertat mai cap: Alguna volta serà la primera! Anim, i no t'ho deixes.

    I no sé quin equilibri (estable, inestable o indiferent més segur) és eixe ni quins grans canvis: Si el PSOE tenia previst un regidor amb dedicació exclusiva i ara en tinguera (possibilitat no certesa) 2 a mitja dedicació exclusiva ¿On esta el canvi? ¿Quin equilibri s'ha modificat? 1 = 05 + 05 i no cal anar molt lluny per saber-ho.
    Mira perque ho comprengues: si tinc 1 kg d'arros i em faig dos paquets de mig kilo...veus com es el mateix?

    I dius: que ha canviat l'organigrama? Matxo, ni idea del que es un organigrama. Canviara l'organigrama quan un regidor/a canvia d'area de gestió. Però per això no canvia cap organigrama.

    I això que dius:
    Serien 6 regidors de 9 cobrant dedicació i i tenint com a molt mitja dedicació.
    Quina importància té? Ninguna, com abans tompoc en tenia 2 regidors a completa i 2 a mitjà, o siga com si foren 6 a mitja dedicació.
    I no passava res..
    A no ser que tu vulgues ara arreglar la casa dels altres. Ja s'ho faran ells. Amb la de coses que hi ha per a dir de Tavernes.
    Au bonico, fins l'altra.

    ResponderEliminar
  6. Ventilaor, saps tu quina dedicació en hores es "jornada parcial" a l'ajuntament? És curiositat...

    ResponderEliminar
  7. ye tio, quin rollo has soltat?
    ja sabem que dos mitats hen fa un.
    Pero no estem parlant de aixo o no ho veus.

    ResponderEliminar
  8. Ventilador, continues enredant i dient inexactituds potser de manera involuntària per desconeixement, amb la qual cosa t'ho dispensem.
    Però com una norma de caritat és ensenyar a qui no sap...

    La regidora Pilar Altur, com a funcionaria que es, no pot tindre dedicació a mitja jornada, sino dedicació a jornada completa. O siga que, si ella agafa dedicació ha de ser a jornada completa i no mitja, i Carmen Canet hauria de tornar a escola. De tota manera igual hi ha novetats, que hi ha una cosa que es diu comissió de servei...
    Si eixa novetat es produeix, lamentablement hauries fallat una altra vegada més en les teues previsions de que Pilar Altur estaria en Catalunya de mestra.

    ResponderEliminar
  9. Habitualment no responen mai cap comentari, farem una excepció per aclarir dos punts.
    Responent a BONIQUET; sí que hi haurà canvis perquè una regidora tindrà mitja dedicació i haurà de dur urbanisme, agricultura i turisme i considerem que són massa responsabilitats per anar a l'ajuntament quan el treball ho permet.
    Responent al comentari de les 03:22, la dedicació exclussiva se suposa que estas tot el dia a l'ajuntament i la mitja dedicació que vas a ratets i dies solts (igual que una faena a jornada completa són 8 horas i a mitja són 4 hores, no es cullen els mateixos caixons en 8 hores que en 4 hores).

    ResponderEliminar
  10. Responent al ventilador de Tavernes:

    T'ho he dit en un comentari que no has publicat.
    La regidora Pilar Altur ha de tindre dedicació exclusiva o no tindre cap dedicació perquè es funcionària. No pot estar a mitja jornada.
    Per tant, tot el que estàs dient sobra, no pot ocórrer perquè Pilar Altur no pot estar a mitja dedicació.

    I t'ho deia també: Pot passar que Pilar Altur se'n vinga de comissió de servei a València, i deixe la plaça de Catalunya. Encara no hi ha res tancat.

    Però tant en un cas com en l'altre Pilar Altur mai podra estar en dedicació a mitja jornada, per llei.

    Sense dubte, com que se que ho publicaràS, no cal ni dir això de "m'acull al dret de replica..."
    Gràcies.

    ResponderEliminar
  11. El raonament tot exacte mire que s'ha quedat incomplet, amic ventilador:

    Te'l complete: igual que una faena a jornada completa són 8 horas i a mitja són 4 hores, no es cullen els mateixos caixons en 8 hores que en 4 hores, PERÒ TAMBÉ IGUAL QUE A 8 HORES ES COBRA UNA QUANTITAT I A 4 HORES ES COBRA LA MEITAT, ELS REGIDORS A MITJA JORNADA COBREN LA MEITAT.

    Tu i jo ho tenim clar que a mitja jornada es cobra la meitat, però igual hi ha gent que es pensa que es cobra el mateix. I ni tu ni jo volem que hi hagen mal enteses pel polbe ¿veritat?.

    ResponderEliminar
  12. Mare meua, el que no ho enten es per que no vol.
    Si tenien programat que una persona treballara tot el dia i ara va a treballar la mitat o no res i a ratos. O antes anava a aburrirse o ara no podra amb tot. Esta clar

    ResponderEliminar
  13. Ventilador. Està clar que lo teu no és donar informació. Prova al sector de l'hosteleria.

    ResponderEliminar
  14. La qüestió és que en un mes el tripartit canviarà les dedicacions i això demostra que van a colp de pito sense previsió. Que és un govern que canvia segons les exigències d'alguns dels membres que formen el tripartit.
    En poques paraules i per entendre'ns: ÉS VERGONYÓS!

    ResponderEliminar
  15. A QUI DIU: la qüestió és que en un mes el tripartit canviarà les dedicacions i això demostra que van a colp de pito sense previsió.

    A mi em fa la impressio que és tot el contrari. Si que hi ha previsió i no voler fer les coses al tuntun sinó arreglar i posar en la legalitat tot el merder de llocs de treball que el PP havia fet en 12 anys de majoria absoluta i col·locar els seus en els punts claus de l'administració local.

    ResponderEliminar
  16. Esteu segurs que a Pilar li donaran l'ansiada comissió de servei?? Potser si té dedicació exclussiva perquè, segons tinc entés i m'ho ha dit gent propera a ella, amenaçava en deixar el seu lloc de regidora si no tenia esta comissió, que per cert no va demanar en temps i forma quan corresponia i per això no li la van donar.

    PD_ Ventilador, paciència, es claven amb tu perquè no donen per a més. (referit al comentari de les 13:29)

    ResponderEliminar
  17. A confessar-se toquen9 de septiembre de 2011, 3:10

    VERGONYOS ES DIR MENTIRES i anar a missa als diumenges i confessar-se i prendre la comunió.

    I el pròposit d'enmendar-se de la confessió? No el teniu?

    ResponderEliminar
  18. Si posar en ordre les coses és vergonyós,

    vixca la poca vergonya!

    ResponderEliminar
  19. Bon dia, ventilador.
    Ja t'ho vaig dir que no n'havies encertat ni una ni cap, fins ara, en les teus previsions o desitjos sobre el tripartit. També t'avisava que la regidora Pilar Altur no podia tindre mitja dedicació. És funcionaria.

    I tampoc l'has encertada en tot allò que es motiu d'esta noticia! no hi ha dos mitges jornades en el PSOE de Tavernes!
    La regidora Pilar Altur tindrà dedicació exclusiva i prou. I per ara ningú més tindrà dedicació. I no cal que t'esperes al plenari per dir raons i demés.
    Les raons són clares: no li han volgut donar la comissió de servei perquè estiguera en el seu poble, Tavernes, o prop i no a Catalunya.
    o siga, no han volgut considerat que era un cas especial, perquè va ser elegida regidora quan el termini de demanda ja havia passat.
    O siga - coses de l'administració- havia de demanar la comissió en base i justificar que era regidora quan no era encara regidora, abans d'eleccions.
    Impossible, no?

    ResponderEliminar
  20. El que ha fet l'ajuntament es ajornar la dedicacio de Carmen Canet. Estaran esperant al próxim pleno per a nomenar a Pilar. De moment Carmen es queda sense jornalet. Anunci al BOPV:

    Anunci de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna sobre ajornament de la designació de la Sra. M. Carmen Canet Mollá, en el càrrec de Regidora Delegada en règim de dedicació exclusiva.

    Sábado, 10 de Septiembre de 2011 - BOP 215

    Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
    Anunci de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna sobre ajornament de la designació de la Sra. M. Carmen Canet Mollá, en el càrrec de Regidora Delegada en règim de dedicació exclusiva.
    Edicto
    (Exp. 4-120/2011).

    Mitjançant Decret de l'Alcaldia Presidència de data 30 d'agost de 2011, s'ha resolt el següent:

    PRIMER. Ajornar el nomenament de la Sra. M. Carmen Canet Mollà com a Regidora Delegada en règim de dedicació exclussiva (100%), el qual inicialment estava previst per a la data de l'1 de setembre de 2011.

    SEGON. Comunicar el present Decret a la interessada, Secció de Personal, Intervenció Municipal i l'oficina del SERVEF de Sueca, als efectes escaients.

    La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

    Tavernes de la Valldigna, a 30 d'agost de 2011.-El cap de l'Activitat de Recursos Humans i Gestió de Personal, Valentín Vercher Manclús.
    2011/26631

    ResponderEliminar
  21. Boniquet, t'has deixat una cosa:

    Quant vam anar a demanar la comissió de servei ens van dir que ja havia passat el plaç de demanar-la.
    Li vam explicar el cas, que en aquell moment no era regidora, que nó podia dir que era perquè no ho era i que nomes havia estat elegida despres des les elecciosn de maig haviem anat a demanar-la.
    I ens diu la funcionaria: i de quin partit és? Per què si fora del PP ....
    Sobren comentaris.
    I ara demà dilluns, ens toca anar a Barcelona a presentar els papers com a que pren la dedicació exclusiva.

    Si fora regidora del PP, ens van dir.

    ResponderEliminar
  22. Ja em vist publicat que Carmen Canet ja no té la dedicació exclusiva, i pel que llegim ací, a sigut en favor de Pilar Altur.
    Quin sentit té que la dedicació exclusiva la tinga una persona que no és tinent d'alcalde, per tant, no té firma i no pot prendre decisions per ella mateixa?
    Este és el sentit del tripartit, repartim les dedicacions atenenet dels interesos personals i no per les necessitats de gestió de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  23. Això, hi haurà algun tinent d'alcalde amb dedicació?

    ResponderEliminar